top of page
JULETAPAS
CATERING
ALLERGENBESKRIVELSE - M = Melk - Gh = Gluten fra hvete - E = Egg - S = Soya - Su = Sulftt - Ses = Sesam - Se = Selleri - Sen = Sennep - Sk = Skalldyr - F = Fisk
TÆRUDS JULETAPAS
VARMT
(Leveres kaldt, anrettet i aluminiumsformer klart til oppvarming)
- Medisterkaker (M)
Nystekte, grove medisterkaker
- Honning-glasert ribbe (Soya, Ses)
Biter av nystekt ribbe glasert med honning og soya
- Urtestekte poteter
Smakfulle poteter krydret med rosmarin og hvitløk
- Julesaus (M, Gh, Sen)
Krydret brunsaus smakt til med julens krydder
KALDT
- Lefserull med Gravlaks (M, Gh, E, F)
Lefseruller fylt med urtekrem, gravlaks, sennep, dill og sitron
- Spekeskinke med spansk manchego og melon (M)
Tynne skiver av spekeskinke anrettet med melon og spansk manchego-ost
- Dadler med bacon
Store dadler surret i sprøstekt bacon
- Lefserull med julesylte (M, Gh, Sen)
Lefseruller fylt med tynne skiver av julesylte, løk, sennep og urter
- Blini med pisket rømme, rødløk, lakserogn og dill (M, Gh, F)
Små tjukke pannekaker toppet med luftig rømme, lakserogn, finhakket løk og dill
- Pepperkake med blåmuggost-krem (M, Gh)
Smakfulle pepperkaker toppet med en krem laget på høy kvalitets blåmuggost og fikenkompott
- Focaccia og Aioli (Gh, E)
Nystekt focaccia og aioli
510,- pr. Kuvert

bottom of page