top of page
Kjøkken_edited_edited.jpg

Med Tærud Tilfordeg får du en kantine opplevelse med fokus på kvalitet, variasjon og næringsrik mat
 

Våre kantiner

NTG Kantine
SG Øst Kantine
Ragn Sells Kantine
Lienga Kantine
Asplan Viak Kantine
LPO Kantine

Kjernen i TilForDegs tilbud er mat og drikke som dekker alle gjesters behov for smakfulle og næringsrike måltider. Vår filosofi er å tilby en moderne og tiltalende kantine med et variert utvalg som passer til alle spisevaner.

Vi fokuserer på å gi kundene energi og næringsstoffer de trenger i hverdagen, og jobber tett med dem for å forstå deres behov og ønsker. Vi tilbyr mindre utvalg hver dag, men med større variasjon, og sørger for at basisprodukter er tilgjengelige daglig.

Vi benytter friske urter, frukt og grønt for et levende miljø og frister kundene til et sunnere kosthold. Gjennom månedlige tema aktiviteter oppfordrer vi kundene til å velge sunne alternativer.

Vi fremhever sunne og næringsrike produkter med tydelig merking og næringsdeklarasjoner. Vårt driftskonsept tar utgangspunkt i et godt, variert kosthold basert på anbefalinger fra norske ernæringsmyndigheter, noe som innebærer mindre salt og fett i maten.

Vi samarbeider med Opplæringskontoret for kokkfag i Oslo/Akershus og serverer mat tilpasset alle kunder, uavhengig av livssituasjon, allergier, sykdom eller religion. Vi tilbyr spesialtilpassede varmretter, som vegetarretter, saltredusert mat, laktosefrie retter, glutenfrie retter og veganske retter.

Vår produksjon fokuserer på å gjøre typiske mindre sunne retter sunnere, noe som gir et godt og variert kosthold i tråd med norske ernæringsmyndigheters anbefalinger.

Tærud Tilfordeg
Tærud Tilfordeg
Tærud Tilfordeg
bottom of page