top of page
KALD JULEMAT
CATERING
ALLERGENBESKRIVELSE - M = Melk - Gh = Gluten fra hvete - E = Egg - S = Soya - Su = Sulftt - Ses = Sesam - Se = Selleri - Sen = Sennep - Sk = Skalldyr - F = Fisk
TÆRUDS JULESNITTER
Nysmurte snitter med følgene pålegg:
- ROASTBIFF (M, Gh, E, Su)
Tynne skiver av nystekt roastbiff med remulade, tomat, sylteagurk og sprøløk
- RIBBE (M, Gh)
Skiver av ribbe med rødkål, sylteagurk, tomat og urter
- JULESYLTE (M, Gh, Sen)
Tynne skiver av krydret julesylte med sylteagurk, sennep, tomat og urter
- RØKELAKS (M, Gh, F, E)
Røkelaks av topp kvalitet med eggerøre, dill og sitron
- HÅNDPILLEDE REKER (M, Gh, E, Sk)
Håndpillede reker med majones, dill og sitron
220- pr. Kuvert


JULESMØRBRØD
- ROASTBIFF (M, Gh, E, Su) 95,-
Tynne skiver av nystekt roastbiff med remulade, tomat, sylteagurk og sprøløk
- RIBBE (M, Gh) 95,-
Skiver av ribbe med rødkål, sylteagurk, tomat og urter
- GRAVLAKS (M, Gh, F, E) 95,-
Gravlaks av topp kvalitet med potetsalat, sennepssaus, dill og sitron
- JULESYLTE (M, Gh, Sen) 95,-
Tynne skiver av krydret julesylte med sylteagurk, sennep, tomat og urter
- HÅNDPILLEDE REKER (M, Gh, E, Sk) 95,-
Håndpillede reker med majones, dill og sitron
- JULESKINKE (M, Gh, E, Se, Valnøtter) 95,-
Tynne skiver av nydelig juleskinke med waldorfsalat og urter
bottom of page
