top of page
Kjøkken_edited_edited.jpg

PRIVAT CATERING

Av Martin Tærud

PRESENTASJON

Med en fartstid fra bla. Statholdergaarden, Maaemo, Feinschmecker, Fru K og Hostellerie Jerômé (Frankrike) har Martin Tærud opp en bred kompetanse innenfor kokkefaget.

Og vil med det si meg sikker på at jeg kan tilby en meny til ditt arrangement som vil falle i smak!

Mer info
Galleri
Catering
Catering

RÅVARENE I FOKUS

Vi lever etter slagordet "Kvalitet i alle ledd"

Dette bringer jeg også inn når jeg lager menyer. Råvarene skal alltid være av topp kvalitet, derfor bruker vi kun de beste leverandørene og råvarene vi kan finne. 

Som et eksempel kommer alt kjøttet vi bruker fra ærverdige Strøm-Larsen på Torshov!

Jeg følger alltid sesongen vi er i, og vil med det alltid tilby deg og ditt selskap en meny bestående av råvarer som er på sitt beste i sesong.

Mer info

ANLEDNING?

Hvilken anledning ønsker man å ha en privat catering fra oss?

Enhver anledning spør du meg.

Har du noe spesielt du skal feire? kick of med jobben? Eller bare ønsker du og samle familie eller venner til en hyggelig kveld med god mat og drikke?

Jeg stiller opp og hjelper gjerne også med anbefalinger for drikkevarer om det skulle være ønskelig!

Menyen kan bestå av alt fra 3 - 6 retter. Alt ut i fra hva du ønsker.

Kom gjerne med forslag om hva du ønsker at menyen skal inneholde, eller la alt være opp til oss slik at vi kan sette opp menyen perfekt for ditt selskap!

Catering
Galleri

MENYEN

Vi følger alltid sesongen når vi lager menyer. 

Dette gjør vi for å kunne bruke råvarene når de er på sitt beste! 

Her er ser dere et eksempel på hvordan en tre-retters meny kan se ut!

Vi lager menyene alt etter hva kunden ønsker. 

Kom med forslag på hva dere ønsker at menyen skal inneholde eller bære preg av. 

Eller la alt være opp til oss, så lager vi den perfekte menyen for ditt selskap!

MENYEKSEMPEL

FORRETT

Kremet steinsopp-suppe med bakt jordskokk, jordskokkchips, urteolje og urter

HOVEDRETT

Ytrefilet av hjort med sellerirot-krem, smørstekt rosenkål, bakte rotgrønnsaker, rødvinsaus med solbær urter

DESSERT

 

Creme Brule med lune skogsbær og sorbet 

GALLERI

bottom of page