top of page

VARM JULEMAT

CATERING

ALLERGENBESKRIVELSE - M = Melk - Gh = Gluten fra hvete - E = Egg - S = Soya - Su = Sulftt - Ses = Sesam - Se = Selleri - Sen = Sennep

TRADISJONELL JULETALLERKEN
- Nystekt ribbe
Saftig, nystekt ribbe serveres med svoren ved siden av for garantert sprø svor!

- Medisterkaker og julepølse (M, Gh)
Gode grove og godt krydrede medisterkaker og pølser
- Surkål/Rødkål
Gi oss gjerne beskjed om hvilken du foretrekker
- Julesaus (M, Gh, Sen)
Brun saus laget på den ordentlige måten med kraft og krydder
- Mandelpoteter
Nykokte mandelpoteter
- Svisker, sylteagurk og sennep

399,- pr. Kuvert

Ribbetallerken.jpg
pinnekjott-med-vossakorv-og-kalrabistappe.jpeg

PINNEKJØTT-TALLERKEN
- Nydampet pinnekjøtt (urøkt) fra Strøm-Larsen
Mørt og saftig pinnekjøtt av høyeste kvalitet
- Vossakorv (M)
Gode grove og godt krydrede pølser
- Mandelpoteter
Nykokte mandelpoteter
- Kålrotpuré (M, Gh)
Kremet kålrotpuré, laget på skikkelig vis med smør og fløte
- Sjysaus
(nok til 2 serveringer)

415,- pr. Kuvert

REINSDYR-GRYTE (M, Gh)
Kremet reinsdyrgryte med potetpuré, laget på den skikkelige måten med fløte og smør!
Serveres med tyttebær

Perfekt for dere som ønsker å spare julemiddagen til selve julaften, men alikevell ønsker litt julestemning.

315,- pr. Kuvert

viltgryte-med-reinsdyr.jpeg
ed77224b-cb1e-4132-9c94-272aec0f16db.jpg

RISENGRYNSGRØT (M, Gh)
Kremet risengrynsgrøt servert rykende varm, toppet med smørøye, sukker og kanel

Mer julestemning blir det ikke!

99,- pr. Kuvert

bottom of page